Van Duren Makelaardij
Van Duren Makelaardij
English
Aankoop van uw droomwoning

Aankoop van uw droomwoning

Het kopen van een woning is leuk en spannend, maar ook ingewikkeld. Gemiddeld genomen koop je zo’n vier keer in je leven een huis. Het is daarmee één van de grootste aankopen van je leven. Er komt veel bij kijken en het gaat om veel geld. Je krijgt te maken met diverse aspecten en je wil dat de woning voldoet aan al jouw wensen! Het is dus belangrijk je goed te laten vertegenwoordigen door een ervaren makelaar. Er moet snel geschakeld worden, omdat er een tekort is aan woningen. Het is verstandig om een makelaar te hebben die niet alleen goed op de hoogte is van de markt maar ook van het nieuwe aanbod. Vanzelfsprekend moet je makelaar de ins en outs van de verschillende woningen en wijken in je zoekgebied goed kennen.

Neem dus jouw eigen makelaar mee als je een huis gaat kopen. Ik ken de markt, begrijp jouw woonwensen en zal zo het beste resultaat voor je realiseren. De winst bij onderhandelen is volledig voor jou. Bedenk je goed: tot het moment dat je “JA” zegt tegen een woning valt er geld te besparen, daarna gaat het geld kosten.

Ik help je deskundig door het aankoopproces en zeker belangrijk: ik ga altijd voor het beste resultaat. Jouw grootste aankoop is in vertrouwde handen.

Neem contact op

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod