Van Duren Makelaardij
Van Duren Makelaardij
English
Ik geef full-service begeleiding en ontzorg je volledig bij de verkoop van je woning

Ik geef full-service begeleiding en ontzorg je volledig bij de verkoop van je woning

Het verkopen van een woning is een spannend proces en bovendien een traject waarbij goede begeleiding en kennis van de markt zeker niet mag ontbreken. Tijdens dit traject maak ik naast mijn uitgebreide netwerk ook gebruik van een aantrekkelijke woningpresentatie die door een professionele fotograaf wordt verzorgd. Ik geef een full-service begeleiding en ontzorg je volledig in deze spannende periode. Ieder verkooptraject vergt zijn eigen aanpak, in een persoonlijk gesprek hoor ik graag jouw verwachtingen en leg ik mijn aanpak en werkzaamheden uit. Mijn doel is te allen tijde jou als verkoper te ontzorgen, van de eerste stap in het verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris.

Zo’n eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos en tijdens dit gesprek ontvang je een duidelijk en eerlijk advies. In dit advies worden de mogelijkheden aangegeven voor de verkoop van jouw woning en op welke wijze ik voorstel dit aan te pakken.

Neem contact op

Ik werk met het volgende verkoop-stappenplan:

Ik kom allereerst vrijblijvend kennis maken. Ik bekijk de woning om een waardebepaling te maken, adviseer welke verkoopstrategie het beste bij de markt én jouw wensen past en geef ook direct inzicht in de kosten van het aankomende verkooptraject.

Groen licht? Ik ga voor je aan de slag en stel vooraf een bemiddelingsovereenkomst op waarin ik alle gemaakte afspraken vastleg. Geen complexe contracten, gewoon duidelijke afspraken. Wel zo prettig.

Ik maak samen met jou een plan de campagne om ervoor te zorgen dat jouw woning perfect gepresenteerd wordt. Ik zorg voor aansprekende foto’s en een pakkende verkooptekst om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken.

Een bezichtiging blijft een spannend moment. Ik verwelkom de geïnteresseerden, neem de tijd voor de rondleiding en het beantwoorden van al hun vragen. Na de bezichtigingen krijg je een bericht per whatsapp over hoe de bezichtiging is gegaan en wat voor mensen het waren.

Tijd voor de onderhandelingen! Ik kijk hierbij verder dan de hoogste koopsom, want voor een aantrekkelijk bod is niet alleen de prijs maar zijn ook de overige voorwaarden van belang. Samen bepalen we wat in jouw situatie het beste bod is.

Goed nieuws, je hebt het bod geaccepteerd! Ik regel de administratieve afhandeling en zorg ervoor dat alle partijen de koopovereenkomst ondertekenen.

Als laatste stap: de sleuteloverdracht. Na de eindinspectie, die ook weleens de laatste bezichtiging wordt genoemd, gaan we samen naar de notaris voor de levering en dus de sleuteloverdracht. Proost, op een succesvolle afsluiting!

Vrijblijvend kennismaken

Voor een persoonlijk adviesgesprek over de verkoop van jouw woning, of een gratis waardebepaling voor verkoop kun je vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

Vrijblijvend kennismaken

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod