Aankoop

U heeft uw droomhuis gezien en wil dit graag aankopen? Ontdek dan de voordelen van mijn aankoopbegeleiding. De ervaring leert dat u met een aankoopmakelaar een sterkere positie hebt in de huidige markt en dat u daarmee de kansen vergroot op het succesvol aankopen van een woning. Ik geef u mijn volledige service en aandacht, omdat ik vind dat iedere cliënt dat verdient. Laat mij voor u de zorgen uit handen nemen, zodat het kopen van uw droomhuis iets zal zijn waar u met plezier aan terugdenkt.

Hoe werkt het? 

U weet natuurlijk zelf het beste wat voor huis u zoekt. En dat gaat tegenwoordig makkelijk met websites als Funda en Facebook. Heeft u daar toch hulp bij nodig, dan ben ik u graag van dienst. Door middel van een aantal tips, een luisterend oor en een helpende hand zorg ik ervoor dat u makkelijk uw weg vindt op de huizenmarkt. 

Heeft u eenmaal het droomhuis gevonden? Dan zorg ik voor de onderhandeling. Ik behartig uw belangen en stop pas zodra ik de allerbeste prijs en voorwaarden heb bereikt. Aan het einde van het aankooptraject controleer ik ook de koopovereenkomst en de bijbehorende documenten. Ik blijf u begeleiden tot en met de notaris om dit spannende avontuur te bezegelen.

Wat kost het? 

Ik werk met vaste prijsafspraken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Nieuwsgierig geworden? Tijdens een vrijblijvend aankoopgesprek licht ik graag mijn diensten en de bijbehorende kosten graag toe. 

Neem contact op