Verkoop

Uw huis is zoveel meer dan onroerend goed. Het is uw thuis: een vertrouwde plek met gevoel, dromen en herinneringen. Ook uw beslissing tot verkoop is persoonlijk, maar de transactie is zakelijk. Daarom bepaalt u de volgende stap en help ik u er naartoe. Samen, in actief partnerschap. Ik combineer graag uw kennis en beleving van de woning met mijn expertise. Want verkopen is mijn vak, deskundig en gericht op het beste resultaat voor u.

Uw huis verkopen is een grote stap. Ik sta u graag bij tijdens dit intensieve en spannende traject. Ik geef u volledige service en aandacht, omdat ik vind dat iedere cliënt dat verdient. Ik neem u alle zorgen uit handen en help u om de beste prijs te krijgen voor uw woning. Met mijn hulp en advies zal de verkoop van uw huis iets zijn waar u met veel plezier aan terugdenkt.

Hoe werkt het? 

Ik kom eerst thuis bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik licht dan mijn diensten toe en neem de woning op, waarbij ik - indien gewenst - ook stylingstips kan geven. Vervolgens doe ik een waardebepaling door de huidige marktwaarde van de woning te onderzoeken en geef u een advies over de vraagprijs. Wanneer al het benodigde papierwerk gereed is gemaakt, geeft u mij de sleutel en dan neem ik u verder alles uit handen. 
Ik doe de bezichtigingen met geïnteresseerde kijkers, promoot de woning waar nodig en voer de onderhandelingen met eventuele kopers in samenspraak met u. Uiteraard hou ik u overal van op de hoogte. Goede comunicatie en overleg zijn immers onmisbaar in dit traject. Ik behartig als uw zakelijke partner uw belangen en sleep er de allerbeste prijs en voorwaarden uit. Wanneer we met de kopers tot een overeenstemming zijn gekomen, maak ik de koopovereenkomst op en begeleid het hele traject tot en met de notaris om de verkoop te bezegelen.

Wat kost het?

Ik werk met vaste prijsafspraken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Ik kom heel graag bij u langs om mijn diensten en de bijbehorende kosten toe te lichten. 

Neem contact op